Kapcsolat

Táborfalva KSE

2381 Táborfalva,

Kőrösi út 120.

Adószám:19831260-1-13

Tel: 70/320-48-61

Eseménynaptár

« június 2013 »
hkszecspszov
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Navigáció

Belépés

Időjárás

16. forduló Táborfalva - Ráckeve 1-3

Tisztelt Szurkolók!

Elkezdődött a tavaszi szezon, de előtte néhány gondolat a holtszezonban történtekről.

Bagyinszki Lóránt abbahagyta a futballt, köszönjük az eddigi szereplését. Érkeztek új játékosok is, Ács Krisztián Örkényből, Kovács Roland és Konyicsák János Hernádról csatlakozott hozzánk. Reméljük, velük erősödött a csapatunk, hiszen nagy szükségünk lesz rájuk tavasszal.

Az első fordulóban Ráckeve csapatát fogadtuk, ősszel ott súlyos vereséggel indultunk, bíztam benne, hogy most szorosabb mérkőzést vívunk. Sajnos több sérültünk is van, az ő visszatérésük még kérdéses.

Hideg zuhanyként indult a mérkőzés, mert már az első percben gólt kaptunk. A sokkból felocsúdva próbálkoztunk és egy kiugratás végén Ács Krisztián látványos góllal egalizált. Sokáig nem örülhettünk az egyenlítésnek, mert az ellenfél újfent betalált, a szépséghiba csak az volt, hogy szabálytalanság előzte meg, de a játékvezető nagyvonalúan nem fújt. A játékban gyengén muzsikáltunk, a lelkesedésünkkel azonban tudtunk kompenzálni. 

A második félidő elején egy rögzített szituációból befejeltek egy gólt, sajnos ez elkerülhető lett volna egy kis koncentrációval. A félidő derekától feljöttünk, bár ezzel az ellenfelünknek is több lehetősége akadt, szerencsére a kapuban magabiztosak voltunk. A vége felé több lehetőségünk is akadt, hogy szorosabbá tegyük a hajrát, de egy lesgólon és helyzeteken túl már nem sikerült betalálnunk.

Sajnálom, hogy a játékvezető nem volt a helyzet magaslatán, jó lett volna, ha nem nyúl bele a meccsbe. A játékunk ezen a napon kapkodó és pontatlan volt, viszont végre van tartásunk, amire a rangadókon nagy szükségünk lesz. 

Szombaton a listavezető Törökbálint csapatánál vendégszerepelünk, a tisztes helytállásnak már örülnék.

16. forduló Táborfalva - Ráckeve 1-3

Táborfalva: Máté - Halupka (Terebes), Kovács R., Szeibert (Fábián) - Lambisi (Szénási), Veszelszki (Mitág), Kovács M., Bán, Kisjuhász - Volentér (Petrik), Ács

gól: Ács

Share this

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 3 vendég van a webhelyen.

Látogatók száma