Kapcsolat

Táborfalva KSE

2381 Táborfalva,

Kőrösi út 120.

Adószám:19831260-1-13

Tel: 70/320-48-61

Eseménynaptár

« január 2019 »
hkszecspszov
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Navigáció

Belépés

Időjárás

28. forduló Dánszentmiklós - Táborfalva 1-2

Tisztelt Szurkolók!

A bajnoki cím megszerzéséhez győznünk kellett "Dánoson", ezzel a tudattal léptünk pályára, ennél nagyobb motivációt nem lehet adni senkinek.

Jól kezdtük a mérkőzést, lendületesen építgettük a támadásainkat, de a kapu előtt már nem voltunk elég pontosak. A kezdeti lendületünket egy bekapott gól törte meg, sajnos hátul túl sok levegőt engedtünk a gyors csatárjaiknak, ami megbosszulta magát. Az ellenfél kapuja előtt a szerencse is elpártolt tőlünk, a sajátunknál azért egyszer velünk volt, így egygólos hátránnyal vonultunk a szünetre.

A második félidőben folyamatosan a gólszerzésen ügyködtünk, de sehogy nem akart megszületni az egyenlítésünk. A kapunk előtt kevesebb veszély adódott, kezdtünk fölénybe játszani, de a pontosság továbbra sem javult sokat, bár a kapufát többször is eltaláltuk. A cserék további lendületet hoztak a pályára, mozgósítottunk mindent a gólért. Bő tíz perccel a vége előtt megtört a jég, Bán Norbi kiharcolt egy büntetőt, amit Tarnóczki Tibi értékesített, ettől még nagyobb fokozatba kapcsoltunk. Már úgy tűnt nem lesz döntés, amikor Volentér-Karlik-Tarnóczki összjáték után utóbbi egy húzás után kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel a bajnoki cím sorsa eldőlt. Megszenvedtünk ezért a győzelemért, igazi csapatmunka volt, bár a játékunk ma nem volt fényes, azért a végén joggal kiálthattuk: BAJNOKCSAPAT! Már csak egy feladatunk van hátra, Tarnóczki Tibit a gólkirályi címhez segíteni!

Gratulálok a fiúknak, egy év kemény munkája van ebben a sikerben, most készülünk az utolsó hazai mérkőzésünkre, ahol igazi fieszta hangulatot próbálunk teremteni a kilátogató nézőnek. 

Az év értékelését a bajnokság vége után írom meg. Szeretnénk egy éremosztó gálamérkőzéssel elbúcsúzni a szezontól, ennek pontos dátumáról időben mindenki értesülni fog.

Dánszentmiklós - Táborfalva 1-2

Táborfalva: Máté - Szabó (Karlik) (Keserű), Deák, Szeibert (Volentér) - Szénási (Lambisi), Németh, Bán, Terebes (Revák), Halupka (Kovács) - Bagyinszki, Tarnóczki

gólok: Tarnóczki (2) 

 

Share this

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Látogatók száma